Swèdhen ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sweden ing
Olimpiade 2018
Flag of Sweden.svg
Kode IOCSWE
KONKomite Olimpiade Swèdhen
Situs webwww.sok.se (in Swedish and English)
Medali
Medali Emas
202
Medali Perak
216
Medali Perunggu
234
Total
652
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Swèdhen miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing Permainan Musim Panas 1896, lan sampun ngirimi atlet kanggo melu ing kabeh Permainan sawise iku karo Olimpiade Musim Panas 1904 minangka pangecualian. Swèdhen sampun menangke medhali ing kabeh Permainan Olimpiade kajaba ing loro Permainan, Permainan 1896 lan Permainan 1904. Siji-sijine nagara liyane sing entuk medhali ing kabeh ppermainan Olimpiade sawise 1908 menika nagara tanggane Swèdhen, Finlan.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Sweden". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Sweden". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Sweden". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-02. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)