Pasisir Gadhing ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ivory Coast ing
Olimpiade
Flag of Côte d'Ivoire.svg
Kode IOCCIV
KONComité National Olympique de Côte d'Ivoire
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
1
Medali Perunggu
1
Total
3
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Pasisir Gadhing sampun ngirim para atlet kanggo kabeh Olimpiade Musim Panas sawise 1964 kajaba 1980. Nagara kasebut kaping pisan menangke medhali perak ing 400 meter lanang ing 1984. Ing 2016, nagara kasebut menangke medhali emas lan perunggu kapisane ing bidang Taekwondo. Ora ana atlet saka Pasisir Gadhing sing berkompetisi ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Cote d'Ivoire". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Ivory Coast". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Cote d'Ivoire". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-10.