Koréa Lor ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
North Korea ing
Olimpiade
Flag of North Korea.svg
Kode IOCPRK
KONKomite Olimpiade Republik Rakyat Demokratik Korea
Medali
Medali Emas
16
Medali Perak
17
Medali Perunggu
23
Total
56
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Unification flag of Korea.svg Korea (2018)

Republik Rakyat Demokratik Korea (luwih umum diarani Korea Lor) miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964. Komite Olimpiade Nasional kanggo Korea Lor menika Komite Olimpiade Republik Rakyat Demokratik Korea, sing didegake ing 1953 lan diakui ing 1957.

Referensi[besut | besut sumber]

Karya sing dikutip[besut | besut sumber]

  • Yonhap News Agency (2002). North Korea Handbook. Seoul: M.E. Sharpe. ISBN 978-0-7656-3523-5.

Pranala jaba[besut | besut sumber]