Liechtenstein ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liechtenstein ing
Olimpiade
Flag of Liechtenstein.svg
Kode IOCLIE
KONKomite Olimpiade Liechtenstein
Situs webwww.olympic.li (in German and English)
Medali
Medali Emas
2
Medali Perak
2
Medali Perunggu
6
Total
10
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Liechtenstein miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1936, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing sabagean gedhe Olimpiade Musim Panas lan Olimpiade Musim Dingin sawise iku. Komite Olimpiade Liechtenstein didegake ing 1935.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Liechtenstein". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Liechtenstein". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Liechtenstein". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)