Thai ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Thailand ing
Olimpiade
Flag of Thailand.svg
Kode IOCTHA
KONKomite Olimpiade Nasional Thai
Situs webwww.olympicthai.org (in Thai and English)
Medali
Medali Emas
10
Medali Perak
8
Medali Perunggu
17
Total
35
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Thai miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1952. Sawise iku, nagara ksebut ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas, kajaba nalika nagara ksebut melu ing pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Thai uga melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin sawise 2002.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Thailand". International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Thailand". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)