Slowak ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Slovakia ing
Olimpiade
Flag of Slovakia.svg
Kode IOCSVK
KONKomite Olimpiade dan Olahraga Slowak
Situs webwww.olympic.sk (in Slovak)
Medali
Medali Emas
12
Medali Perak
16
Medali Perunggu
8
Total
36
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Cithakan:Flaglink (1896–1912)
 Czechoslovakia (1920–1992)

Slowak miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1994, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Permainan sawise iku. Sadurunge pambubaran Cékoslowak ing 1993, para atlet Slowak melu ngewakili Cékoslowak ing Olimpiade.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Slovakia". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Slovakia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Slovakia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)