Gabon ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gabon ing
Olimpiade
Flag of Gabon.svg
Kode IOCGAB
KONComité Olympique Gabonais
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Gabon sampun melu ing wolu Olimipiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Ing 11 Agustus 2012, Gabon menangke medhali Olimpiade kapisane nalika Anthony Obame entuk perak ing cabang ulahraga Taekwondo (kelas abot +80kg lanang) ing Olimpiade Musim Panas 2012.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Gabon". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Gabon". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Gabon". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2009-02-20.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Gabon-stub