Kanadha ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Canada ing
Olimpiade
Flag of Canada.svg
Kode IOCCAN
KONKpomite Olimpiade Kanadha
Situs webwww.olympic.ca (in English and French)
Medali
Medali Emas
137
Medali Perak
166
Medali Perunggu
198
Total
501
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Kanadha sampun ngirimi para atlet menyang kabeh Permainan Olimpiade Musim Dingin lan nyaris kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas sawise debut ing permainan 1900 kajaba Olimpiade Musim Panas 1980, nalika olimpiade kasebut diboikot. Kanadha menangke paling ora siji medhali ing kabeh Olimpiade ning endi nagara kasebut melu. Komite Olimpiade Kanadha menika Komite Olimpiade Nasional kanggo Kanadha.

Ing Olimpiade Musim Dingin 2010, sing dianakake ing Vancouver, British Columbia, Kanadha, nagara kasebut menangke medhali emas paling akeh tinimbang nagara liyane sing melu kanggo kapisan.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Canada". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Canada". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Canada". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • CBC Digital Archives - Olympics
  • Olympics - TSN

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Kanadha-stub