Dominika ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dominica ing
Olimpiade
Flag of Dominica.svg
Kode IOCDMA
KONKomite Olimpiade Dominika
Situs webwww.doc.dm
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Dominika miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1996, lan sampun melu ing kabeh Permainan sawise iku. Dominika ora tau menangke medhali ing Permainan Olimpiade.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Dominica". International Olympic Committee.
  • "Dominica". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-29. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Dominika-stub