Santa Kitts lan Nèvis ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saint Kitts and Nevis ing
Olimpiade
Flag of Saint Kitts and Nevis.svg
Kode IOCSKN
KONKomite Olimpiade St. Kitts lan Nevis
Situs webwww.sknoc.org
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Saint Kitts lan Nevis miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1996, lan berkompetisi ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut ora tau melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin.

Saint Kitts lan Nevis mung melu ing bidang atletik lan ora tau menangke medhali.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Saint Kitts and Nevis". International Olympic Committee.