Kénya ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kenya ing
Olimpiade
Flag of Kenya.svg
Kode IOCKEN
KONKomite Olimpiade Nasional Kénya
Medali
Medali Emas
31
Medali Perak
38
Medali Perunggu
34
Total
103
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kénya miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1956. Sawise iku, nagara kasebut sampun ngirim para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas, kajaba nalika pamboikotan Pertandingan 1976 lan 1980. Kénya melu ing Olimpiade Musim Dingin ing 1998, 2002, 2006 lan 2018. Para atlet Kénya menangke 103 medhali, kabeh saka lomba tinju lan trek lan lapangan.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Kenyan athletics manager recalled after doping bribe report". OmRiyadat English. Diarsip saka sing asli ing 2016-11-02. Dibukak ing 2020-01-28. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Kénya-stub