Bèlgi ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belgium ing
Olimpiade
Flag of Belgium (civil).svg
Kode IOCBEL
KONKomite Olimpiade lan Interfederal Belgi
Situs webwww.olympic.be (in Dutch and French)
Medali
Medali Emas
41
Medali Perak
55
Medali Perunggu
58
Total
154
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Belgi berkompetisi ing sabagean gedhe edisi Permainan Olimpiade sawise ngelakoni penampilan kapisane ing Permainan 1900. Nagara kasebut dadi tuan omah ing Olimpiade Musim Panas 1920 ing Antwerp.

Para atlet Belgi menangke 148 ing Olimpiade Musim Panas, lan enem liyane ing Olimpiade Musim Dingin.

Komite Olimpiade Nasional kanggo Belgi didegake lan diakoni ing 1906.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Belgium". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Belgium". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Belgium". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-02. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • BOIC - Belgian Olympic and Interfederal Committee official website

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Belgi-stub