Antwerpen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Antwerp)
Disambig variants icon.svg
Kanggé kaginan sanès saking Antwerpen, pirsani Antwerpen (disambiguasi)
Antwerpen

Antwerpen (basa Inggris: Antwerp, basa Prancis: Anvers) iku sawijining gemeente ing Provinsi Antwerpen (lan ibukuthané), ing Flandria, salah siji saka telu entitas pulitik ing Belgia.

Nalika tanggal 1 Januari 2004 Antwerpen duwé total padunung 455.148 jiwa (222.395 lanang lan 232.753 wadon). Wewengkon totalé 204,51 km² kanthi kapadhetan padunung 2.225,51 jiwa/km².