Bolivia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bolivia ing
Olimpiade
Flag of Bolivia.svg
Kode IOCBOL
KONKomite Olimpiade Bolivia
Situs webwww.comiteolimpicoboliviano.org.bo (in Spanish)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Bolivia miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1936. Nagara kasebut sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise 1964, kajaba nalika nagara kasebut melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Bolivia". International Olympic Committee.
  • "Bolivia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Bolivia-stub