Santa Vincent lan Grénadines ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saint Vincent and the Grenadines ing
Olimpiade
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg
Kode IOCVIN
KONKomite Olimpiade Santa Vincent lan Grénadines
Situs webwww.svgnoc.org
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Santa Vincent lan Grénadines melu ing 8 Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Nganti saiki, ora ana atlet Santa Vincent lan Grénadines sing menangke medhali Olimpiade.[1]

Komite Olimpiade Nasional Santa Vincent lan Grénadines didegake ing 1982 lan dirasmike dening IOC ing 1987.

Tabel medhali[besut | besut sumber]

Medhali miturut Permainan[besut | besut sumber]

Cithakan:Medals table

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "St Vincent and the Grenadines". International Olympic Committee.
  • "Saint Vincent and the Grenadines". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-22. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • SVGOC Official website

Cithakan:Olympic-stub