Guinéa ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guinea ing
Olimpiade
Flag of Guinea.svg
Kode IOCGUI
KONComité National Olympique et Sportif Guinéen
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Guinéa sampun ngirim para atlet menyang kabeh Olimpiade Musim Panas sing dianakake sawise 1968 kajaba ing 1972 lan 1976, sanadyan nagara kasebut ora tau menangke medhali Olimpiade. Ora ana atlet saka Guinéa sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Guinea". International Olympic Committee.
  • "Guinea". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Guinéa-stub