Guam ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guam ing
Olimpiade
Flag of Guam.svg
Kode IOCGUM
KONKomite Olimpiade Nasional Guam
Situs webwww.oceaniasport.com/guam/
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Guam sampun melu ing wolu Permainan Musim Panas lan siji Permainan Musim Dingin. Guam miwiti melu ing Olimpiade ing Permainan Musim Dingin ing 1988. Mung loro atlet saka Guam, atlet kano Sean Pangelinan lan judoka Ricardo Blas Jr, sing entuk putaran kapisan saka kompetisi kasebut.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Guam". The Telegraph. Diarsip saka sing asli ing 2019-12-05. Dibukak ing 2 August 2012. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Guam". International Olympic Committee.
  • "Guam". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 3 Mèi 2009.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Guam-stub