Samoa ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samoa ing
Olimpiade
Flag of Samoa.svg
Kode IOCSAM
KONAsosiasi Ulahraga lan Komite Olimpiade Nasional Samoa
Situs webwww.oceaniasport.com/samoa
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Samoa miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1984, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Samoa (until 1996 Western Samoa)". International Olympic Committee.
  • "Samoa". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)