Nigéria ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nigeria ing
Olimpiade
Flag of Nigeria.svg
Kode IOCNGR
KONKomite Olimpiade Nigéria
Situs webwww.nigeriaolympiccommittee.org
Medali
Medali Emas
3
Medali Perak
10
Medali Perunggu
12
Total
25
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Nigéria miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1952, lan sampun ngirim para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba nalika pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1976. Nagara kasebut melu ing Olimpiade Musim Dingin ing 2018, ngakualifikasike para atlet wadon ing cabang ulahraga bobsleigh lan skeleton.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Press. "IBSF athletes from 30 nations compete at PyeongChang Olympic Winter Games". www.ibsf.org (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-01-22.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Nigeria". International Olympic Committee.
  • "Olympic Results". International Olympic Committee.
  • "Nigeria". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-31. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)