Madhagaskar ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Madagascar ing
Olimpiade
Flag of Madagascar.svg
Kode IOCMAD
KONComité Olympique Malgache
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Madhagaskar miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964 lan sampun ngirim para atlet menyang kabeh pesta ulahraga kajaba 1976 lan 1988. Kelompok paling gedhe sing dikirim dening nagara kasebut menika 10 ing 2000. Nagara kasebut ora tau menangke medhali.[1]

Madhagaskar melu ing Permainan Musim Dingin kanggo kapisan ing 2006 lan ora melu maneh nganti 2018.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Madagascar". International Olympic Committee.
  • "Madagascar". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-22. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)