Menyang kontèn

São Tomé lan Príncipe ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
São Tomé and Príncipe ing
Olimpiade
Kode IOCSTP
KONComité Olímpico de São Tomé e Príncipe
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

São Tomé lan Príncipe sampun melu ing lima Permainan Musim Panas. Nagara kasebut ngelakoni penampilan kapisane ing Olimpiade Musim Panas 1996 ing Atlanta. Nagara kasebut ora tau melu ing Permainan Musim Dingin. Nagara kasebut ora tau menangke medhali ing permainan kasebut.

Komite Olimpiade Nasional kanggo São Tomé lan Príncipe didegake ing 1979. Komite Olimpiade Internasional ngarasmike ing 1993.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Sao Tome and Principe". International Olympic Committee.
  • "Sao Tome and Principe". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23.