Libya ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Libya ing
Olimpiade
Flag of Libya.svg
Kode IOCLBA
KONKomite Olimpiade Libya
Situs webolympic.ly (in Arabic)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Libya miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964, lan ngirim para atlet kanggo melu ing sabagean gedhe Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut ngaboikot Olimpiade Musim Panas 1976 bebarengan karo sabagean gedhe nagara Afrika liyane, lan uga ngaboikot Olimpiade Musim Panas 1984. Libya ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Saiki, ora ana atlet Libya sing menangke medhali Olimpiade.

Komite Olimpiade Nasional kanggo Libya didegake ing 1962 lan dirasmike dening Komite Olimpiade Internasional ing 1963.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Libya". International Olympic Committee.
  • "Libya". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-24. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)