Républik Dominika ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dominican Republic ing
Olimpiade
Flag of the Dominican Republic.svg
Kode IOCDOM
KONKomite Olimpiade Republik Dominika
Situs webwww.colimdo.org (in Spanish)
Medali
Medali Emas
3
Medali Perak
2
Medali Perunggu
2
Total
7
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Republik Dominika miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964.[1] Republik Dominika melu ing kabeh permainan sawise iku. Republik Dominika ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Republik Dominika menangke pitu medhali ing Olimpiade kasebut.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. TOKYO 1964 Organizing Committee (November 1, 1964). "Official Olympic Report, 1964 Tokyo Volume 1 Part 1" (PDF). Organizing Committee for the Games of the XVIII Olympiad. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2013-10-15. Dibukak ing 2016-03-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]