Républik Dominika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Republik Dominika)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Republik Dominika iku sawijining negara kapuloan ing Karibia. Ibu kuthané yaiku ... Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².