Républik Dominika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Republik Dominika)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Républik Dominika iku nagara kapuloan ing Karibia. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².