Républik Dominika

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Republik Dominika)

Républik Dominika iku nagara kapuloan ing Karibia. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².