Samoa Amérika ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
American Samoa ing
Olimpiade
Flag of American Samoa.svg
Kode IOCASA
KONKomite Olimpiade Nasional Samoa Amérika
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Samoa Amérika melu ing 6 Permainan Musim Panas. Nagara kasebut uga melu ing Olimpiade Musim Dingin kanggo kapisan ing Olimpiade Musim Dingin 1994 ing Lillehammer, Nurwegen.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "American Samoa". International Olympic Committee.
  • "American Samoa". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)