Samoa Amérika ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
American Samoa ing
Olimpiade
Flag of American Samoa.svg
Kode IOCASA
KONKomite Olimpiade Nasional Samoa Amérika
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Samoa Amérika melu ing 6 Permainan Musim Panas. Nagara kasebut uga melu ing Olimpiade Musim Dingin kanggo kapisan ing Olimpiade Musim Dingin 1994 ing Lillehammer, Nurwegen.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "American Samoa". International Olympic Committee.
  • "American Samoa". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01.