Sésèl ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Seychelles ing
Olimpiade
Flag of Seychelles.svg
Kode IOCSEY
KONAsosiasi Permainan Persemakmuran lan Olimpiade Sésèl
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Sésèl miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1980, lan sampun ngirim para atlet kanggo berkompetisi ing sabagean gedhe Olimpiade Musim Panas sawise iku, mung absen ing Olimpiade Musim Panas 1988 nalika Sésèl ora nanggepi undangan sing dikirim dening IOC.[1] Nagara kasebut ora pernah melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. John E. Findling; Kimberly D. Pelle (1996). Historical Dictionary of the Modern Olympic Movement. Greenwood Publishing Group. pp. 182–. ISBN 978-0-313-28477-9.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Seychelles". International Olympic Committee.
  • "Seychelles". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-30. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)