Pongol Verdé ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cape Verde ing
Olimpiade
Flag of Cape Verde.svg
Kode IOCCPV
KONComité Olímpico Caboverdeano
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Pongol Verde sampun ngirim para atlet menyang kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas sing dianakake sawise 1996, nanging nagara kasebut ora tau entuk medhali Olimpiade. Ora ana atlet saka Pongol Verde sing melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Cape Verde". International Olympic Committee.
  • "Cape Verde". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)