Malta ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Malta ing
Olimpiade
Flag of Malta.svg
Kode IOCMLT
KONKomite Olimpiade Malta
Situs webwww.nocmalta.org
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Malta sampun melu ing 16 Olimpiade Musim Panas lan 2 Olimpiade Musim Dingin. Komite Olimpiade Malta didegake ing 1928 lan diakoni dening IOC ing 1936.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Malta". International Olympic Committee.
  • "Malta". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-30. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)