Grenada ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Grenada ing
Olimpiade
Flag of Grenada.svg
Kode IOCGRN
KONKomite Olimpiade Grenada
Situs webwww.grenadaolympic.com
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
1
Medali Perunggu
1
Total
3
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Grenada miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1984. Sawise iku, nagara kasebut melu ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas. Komite Olimpiade Grenada didegake ing 1984 lan dirasmike ing taun sing padha. Grenada menangke medhali kapisane ing 2012, medhali emas dening Kirani James ing bidang atletik.

Pratelan peraih medhali[besut | besut sumber]

Medhali Jeneng Olimpiade Ulahraga Nomor
 Emas Kirani James Karajan Manunggal 2012 London Athletics pictogram.svg Atletik Mlayu 400 meter lanang
 Perak Kirani James Brazil 2016 Rio de Janeiro Athletics pictogram.svg Atletik Mlayu 400 meter lanang
Medali perunggu Prunggu Kirani James Jepang 2020 Tokyo Athletics pictogram.svg Atletik Mlayu 400 meter lanang

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Grenada". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Grenada". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Grenada". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-05.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Grenada-stub