Uruguay ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uruguay ing
Olimpiade
Flag of Uruguay.svg
Kode IOCURU
KONKomite Olimpiade Uruguay
Situs webwww.cou.org.uy (in Spanish)
Medali
Medali Emas
2
Medali Perak
2
Medali Perunggu
6
Total
10
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Uruguay miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1924. Sawise iku, nagara kasebut sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas, kajaba nalika nagara kasebut melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Uruguay mung kapisan melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin ing 1998.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Uruguay". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Uruguay". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Uruguay". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • "Comité Olímpico Uruguayo - C.O.U." (ing basa Spanish). Comité Olímpico Uruguayo. Dibukak ing 2008-04-01.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  • (ed.) Berlioux, Monique (March 1979). "Uruguay and Olympism" (PDF). Olympic Review. Lausanne: International Olympic Committee (137): 168–176. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-08-09. Dibukak ing 2008-04-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)CS1 maint: extra text: authors list (link)