Timor Wétan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Timor-Leste ing
Olimpiade
Flag of East Timor.svg
Kode IOCTLS
KONKomite Olimpiade Nasional Timor Wetan
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Timor Wetan miwiti berkompetisi ing Olimpiade 2004. Ing 2003, Komite Olimpiade Nasional mereka didegake. Nagara kasebut tampil maneh ing Olimpiade Musim Panas 2008 lan Olimpiade Musim Panas 2012.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Democratic Republic of Timor-Leste". International Olympic Committee.
  • "Timor Leste". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-20. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)