Malaysia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Malaysia ing
Olimpiade
Flag of Malaysia.svg
Kode IOCMAS
KONDewan Olimpiade Malaysia
Situs webwww.olympic.org.my (in English)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
8
Medali Perunggu
5
Total
13
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Malaysia miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964. Sawise kuwi, nagara kasebut sampun ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas, kajaba nalika Malaysia melu ing pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Malaysia nggawe debut mereka ing Permainan Olimpiade Musim Dingin ing 2018.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Malaysia". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Malaysia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Malaysia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)