Burundi ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Burundi ing
Olimpiade
Flag of Burundi.svg
Kode IOCBDI
KONComité National Olympique du Burundi
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
2
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Burundi miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1996, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut durung tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Burundi". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Burundi". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Burundi". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Burundi-stub