Menyang kontèn

Républik Kongo ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Congo ing
Olimpiade
Kode IOCCGO
KONComité National Olympique et Sportif Congolais
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas

Républik Kongo, sing melu minangka Kongo, miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing sabagean gedhe Olimpiade Musim Panas sawise iku. Kongo absen saka Permainan 1968 lan ngaboikot Permainan 1976 bebarengan karo sabagean gedhe nagara Afrika liyane. Kongo durung tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Congo". International Olympic Committee.
  • "Congo (Brazzaville)". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2009-02-20. Dibukak ing 2020-01-31.

Cithakan:Olimpiade-stub