Kuwait ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuwait ing
Olimpiade
Flag of Kuwait.svg
Kode IOCKUW
KONKomite Olimpiade Kuwait
Situs webwww.kuwaitolympic.net (in Arabic and English)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
0
Medali Perunggu
2
Total
3
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Independent Olympic Athletes (2016)

Kuwait sampun berkompetisi ing 12 Olimpiade Musim Panas. Nganti saiki, Kuwait menangke loro medhali Olimpiade perunggu lan atlit tembak Kuwait Fehaid Al-Deehani menangke medhali emas minangka atlit independen.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Kuwait". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Kuwait". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Kuwait". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-22. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)