Yugoslavia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Yugoslavia ing
Olimpiade
Flag of SFR Yugoslavia.svg
Kode IOCYUG
KONKomite Olimpiade Yugoslavia
Medali
Medali Emas
28
Medali Perak
34
Medali Perunggu
35
Total
97
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Serbia (1912, 2008–)
 Croatia (1992–)
 Slovenia (1992–)
 Bosnia and Herzegovina (1992 S–)
 Independent Olympic Participants (1992 S)
 Macedonia (1996–)
 Serbia and Montenegro (2004–2006)
 Montenegro (2008–)
 Kosovo (2016–)

Tim-tim saka Yugoslavia miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1920. Ing wektu sadurunge, sajumlah atlit saka Kroasia, Slowén lan provinsi Serbia lor Vojvodina sampun berkompetisi kanggo Ostenrik utawa Honggari nalika nagara-nagara kasebut dadi bagean saka Kekaisaran Ostenrik-Honggari. Sebuah tim cilik sing terdiri saka loro atlit melu ngewakili Serbia ing Olimpiade Musim Panas 1912.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Results and Medalists". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Yugoslavia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2008-12-22. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)