Èl Salvador ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
El Salvador ing
Olimpiade
Flag of El Salvador.svg
Kode IOCESA
KONKomite Olimpiade Èl Salvador
Situs webwww.teamesa.org (in Spanish)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Èl Salvador miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing Olimpiade Musim Panas 1968 ing Mexico City, Meksiko. Sawise iku, nagara kasebut melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas, kajaba acara-acara sing dianakake ing 1976 lan 1980. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Èl Salvador ora entuk medhali ing Permainan Olimpiade.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "El Salvador". International Olympic Committee.
  • "El Salvador". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2009-02-20. Dibukak ing 2020-01-27. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Èl Salvador-stub