Suriname ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suriname ing
Olimpiade
Flag of Suriname.svg
Kode IOCSUR
KONKomite Olimpiade Suriname
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
0
Medali Perunggu
1
Total
2

Suriname miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1960, lan ngirim para atlet kanggo melu ing sabagean gedhe Permainan Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut ora melu Permainan 1964, lan uga melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Suriname ora tau melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Suriname". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Suriname". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Suriname". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)