Filipina ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Philippines ing
Olimpiade
Flag of the Philippines.svg
Kode IOCPHI
KONKomite Olimpiade Filipina
Situs webwww.olympic.ph
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
3
Medali Perunggu
7
Total
11
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Filipina berkompetisi ing kabeh edisi Permainan Olimpiade Musim Panas sawise debute ing edisi 1924, kajaba nalika nagara kasebut melu ing pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Para atlit Filipina uga berkompetisi ing Permainan Olimpiade Musim Dingin ing kaping lima sawise 1972.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • Philippines at the Olympics website
  • Olympic Medal Winners International Olympic Committee
  • "Philippines' Performance in Major International Competitions (PDF file)" (PDF). Philippine Olympic Committee. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 3 October 2008.