Sèrbi ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serbia ing
Olimpiade
Flag of Serbia.svg
Kode IOCSRB
KONKomite Olimpiade Sèrbi
Situs webwww.oks.org.rs (in Serbian)
Medali
Medali Emas
6
Medali Perak
7
Medali Perunggu
11
Total
24
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Yugoslavia (1920–1992 W, 1996–2002)
 Independent Olympic Participants (1992 S)
 Serbia and Montenegro (2004–2006)

Sèrbi miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1912 minangka Karajan Sèrbi. Sèrbi bali menyang Olimpiade minangka tim independen sawise sanga puluh enem taun ing Olimpiade Musim Panas 2008.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Serbia". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Serbia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Serbia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-31. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)