Kapuloan Solomon ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Solomon Islands ing
Olimpiade
Flag of the Solomon Islands.svg
Kode IOCSOL
KONKomite Olimpiade Nasional Kapuloan Solomon
Situs webwww.oceaniasport.com/solomon
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kapuloan Solomon miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1984, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Nganti saiki, ora ana atlet sing melu kanggo Kapuloan Solomon sing menangke medhali Olimpiade.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Solomon Islands". International Olympic Committee.
  • "Solomon Islands". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Kapuloan Solomon-stub