Pasisir Karta ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Costa Rica ing
Olimpiade
Flag of Costa Rica.svg
Kode IOCCRC
KONComité Olímpico de Costa Rica
Situs webwww.concrc.org (in Spanish)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
1
Medali Perunggu
2
Total
4
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Pasisir Karta miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1936, nanging hengkang saka papat Olimpiade sabanjure. Nagara kasebut bali melu ing 1964, lan melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Pasisir Karta uga melu ing sajumlah Olimpiade Musim Dingin sawise 1980.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Costa Rica". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Costa Rica". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Costa Rica". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-28. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)