Bahama ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bahamas ing
Olimpiade
Flag of the Bahamas.svg
Kode IOCBAH
KONKomite Olimpiade Bahama
Situs webwww.bahamasolympiccommittee.org
Medali
Medali Emas
6
Medali Perak
2
Medali Perunggu
6
Total
14
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Bahama miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1952. Sawise iku, nagara kasebut sampun ngirimi para atlet ing kabeh Olimpiade Musim Panas, kajaba nalika nagara kasebtu melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Bahamas". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Bahamas". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Bahamas". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-28.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Bahama-stub