Menyang kontèn

Qatar ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Qatar ing
Olimpiade
Kode IOCQAT
KONKomite Olimpiade Qatar
Situs webwww.olympic.qa/en (in English and Arabic)
Medali
Medali Emas
2
Medali Perak
1
Medali Perunggu
5
Total
8
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Qatar berkompetisi ing 9 Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau berkompetisi ing Olimpiade Musim Dingin. Nganti saiki iki, nagara kasebut sampun menangke siji medhali perak lan papat medhali perunggu.

Sawise Olimpiade Musim Panas 2008, Qatar, bebarengan karo Arab Saudi lan Brunei, menika salah sijining saka mung telu nagara sing ora tau ngirimi atlit wadon ing Permainan Olimpiade.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Qatar". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Qatar". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Qatar". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23.
  • "Qatar using black gold to tap into top performers", The Guardian, December 13, 2005 (on Olympic competitors from various countries switching to Qatari citizenship)