Finlan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Finland ing
Olimpiade
Flag of Finland.svg
Kode IOCFIN
KONKomite Olimpiade Finlan
Situs webwww.olympiakomitea.fi (in Finnish)
Medali
Medali Emas
144
Medali Perak
148
Medali Perunggu
178
Total
470
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Finlan miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1908, lan sampun ngirim para atlet kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas lan kabeh Olimpiade Musim Dingin sawise iku. Finlan uga dadi nagara tuan omah kanggo Olimpiade Musim Panas 1952 ing Helsinki.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Finland". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Finland". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Finland". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2014-03-16.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Finlan-stub