Papua Niu Guinéa ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Papua New Guinea ing
Olimpiade
Flag of Papua New Guinea.svg
Kode IOCPNG
KONKomite Olimpiade Papua Niu Guinéa
Situs webwww.pngolympic.org
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Papua Niu Guinéa miwiti melu ing Permainan Olimpiade sawise 1976, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba nalika nagara kasebut melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980 sing dipimpin dening Amerika Sarekat. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Panas, lan ora tau menangke medhali ing Olimpiade.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Papua New Guinea at the Olympics Archived 2020-06-11 at the Wayback Machine., The Telegraph

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Papua New Guinea". International Olympic Committee.
  • "Papua New Guinea". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)