Honggari ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hungary ing
Olimpiade
Flag of Hungary.svg
Kode IOCHUN
KONKomite Olimpiade Honggari
Situs webwww.olimpia.hu (in Hungarian and English)
Medali
Medali Emas
182
Medali Perak
156
Medali Perunggu
180
Total
518
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Honggari miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing Permainan 1896. Sawise iku, nagara kasebut sampun ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing sabagean gedhe Olimpiade Musim Panas lan kabeh Olimpiade Musim Dingin. Nagara kasebut ora diundang ing Permainan 1920 sawise Perang Dunia I, lan melu ing pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1984.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Hungary". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Hungary". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Hungary". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-04.