Kapuloan Virgin ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Virgin Islands ing
Olimpiade
Flag of the United States Virgin Islands.svg
Kode IOCISV
KONKomite Olimpiade Kapuloan Virgin
Situs webwww.virginislandsolympics.com
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kepulauan Virgin Amérika Sarékat kaping pisan berkompetisi ing Permainan Olimpiade ing 1968. sawise iku, nagara kasebut ngirim para atlet ing kabeh Olimpiade Musim Panas ing 1980, ning endi mereka melu ing pemboikotan Pesta Ulahraga Moskwa. Siji-sijine medhali Olimpide sing dimenangke dening Kapuloan Virgin menika medhali perak saka Peter Holmberg ing cabang ulahraga berlayar ing Olimpiade Musim Panas.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Virgin Islands, US". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Virgin Islands". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "United States Virgin Islands". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-29. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Kepulauan Virgin Amerika Sarekat-stub