Angola ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Angola ing
Olimpiade
Flag of Angola.svg
Kode IOCANG
KONKomite Olimpiade Angola
Situs web (in Portuguese)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Angola melu ing sanga Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut durung tau melu ing Olimpiade Musim Dingin lan uga ora tau menangke medhali Olimpiade.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "The 10 Most Populous Countries To Never Win An Olympic Medal". BuzzFeed Community (ing basa Inggris). Dibukak ing 2017-07-10.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Angola". International Olympic Committee.
  • "Angola". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Angola-stub