Trinidad lan Tobago ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trinidad and Tobago ing
Olimpiade
Flag of Trinidad and Tobago.svg
Kode IOCTTO
KONKomite Olimpiade Trinidad dan Tobago
Situs webwww.ttoc.org
Medali
Medali Emas
3
Medali Perak
5
Medali Perunggu
11
Total
19
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 British West Indies (1960)

Trinidad lan Tobago miwiti melu ing Permainan Olimpiade Musim Panas ing 1948, sadurunge magara kasebut entuk kamerdikane saka Karajan Manunggal. Sanadyan menika nagara cilik ing Karibia, Trinidad lan Tobago isa nempatke dheweke ing ulahraga internasional.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Trinidad and Tobago". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Trinidad and Tobago". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Trinidad and Tobago". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2013-03-30. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • Trinidad and Tobago National Olympic Committee
  • "Trinidad and Tobago at the Olympics", Trinidad and Tobago government website